G10 | Grupul de Acţiune Locală

A A+ A++

máj/19

24

Székelyföldi LEADER egyesületek munkatársainak III. szakmai találkozója

Május 16-án Gyergyóremetén került sor a székelyföldi LEADER egyesületek, Helyi Akciócsoportok (HACS) munkatársainak harmadik szakmai találkozójára.

Az első alkalommal (2017.06.07) Kápolnásfaluban megszervezett rendezvényen 9 HACS 30 képviselője volt jelen. A második alkalommal (2018.04.12) Zalán faluban 12 HACS 34 szakemberrel képviseltette magát.

Harmadik alkalommal a három megyéből 11 HACS összesen 31 szakembere volt jelen: – Alutus Régió és Angustia (Kovászna megyéből); GAL 3, Kis-Küküllő Balavásár-Sóvárad, Marosmenti Partnerség, Mezőség Kapuja és Nyárádmente (Maros megyéből); valamint Csík, Homoród-Küküllő, Sóvidék-Hegyalja és a házigazda G10 Egyesület (Hargita megyéből).

A találkozó elsődleges célja a szomszédos megyékben munkálkodó LEADER szakemberekkel való kapcsolatteremtés és együtt gondolkodás a megfogalmazódott két fő témában, amelyek az együttműködési lehetőségek és a képzési lehetőségek voltak, emellett megvitatásra kerültek a munka során felmerülő aktuális szakmai kérdések és nehézségek a tapasztalatcsere érdekében.

A következő építő jellegű találkozó megszervezését a Kis-Küküllő Balavásár-Sóvárad Egyesület vállalta.

Nincsenek még hozzászólások.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

 

<<

>>

G10